Har du brug for hjælp? Ring på 70 25 22 28 - Vi sender alle hverdage klokken 15 fra vores lager i midtjylland!

Persondataforordningen & Cookies

§ 1. Behandling af personoplysninger – kontraktopfyldelse

I forbindelse med dit køb hos Abefest.net indtaster du en række personoplysninger:

  • Dit fulde navn
  • Din leveringsadresse
  • Din e-mail
  • Dit tlf nr og evt. mobil nr
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med dit køb, da det er nødvendigt, for at vi kan levere varen og har dokumentationen ifht. Regnskabsloven. Vi gemmer dette i 5 år. Herefter sletter vi oplysningerne. Hvis du opdager fejl i de personoplysninger du har givet os, bedes du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan få dem berigtiget.

Hvis du har bestilt levering, deler vi de nødvendige oplysninger med vores fragtfirma, PostNord, for at kunne levere din bestilling.

§ 2. Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på levering af varer eller på baggrund af dit samtykke til fx digital markedsføring, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder bl.a. persondataforordningen (GDPR), ePR og databeskyttelsesloven.

Vi anvender kun dine oplysninger til det formål, de er indsamlet til. Vi sletter også dine data når de ikke længere er relevante og/eller formålet er udtjent.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Epay/Bambora/PayPal/ViaBill/Klarna) og til håndtering af dine køb (Shopify). Vi har indgået databehandleraftaler med disse parter, hvilket er vores garanti for, at de overholder GDPR samt gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

§ 3. Samtykke til behandling af personoplysninger

Hvis du har sat flueben i boksen ”Hold mig opdateret om nyheder og eksklusive tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige indtil du giver os besked på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage –dvs. afmelde dig nyhedsbrevet. Dette kan du enten gøre ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@webshoppen.org.

§ 4. Oplysning, ændring, indsigelse, data portabilitet og sletning af data

Under GDPR (persondataforordningen) har du ret til:

  • At have adgang til data - Du har ret til at få adgang til de data vi gemmer om dig.
  • At rette fejl i de persondata vi gemmer om dig - Du må få rettet fejl i de persondata vi har om dig.
  • At få slettet dine data - Du har ret til at få slettet dine data, vi gemmer. Dette gælder ikke nødvendige oplysninger for regnskabsdokumentation.
  • At gøre indsigelse mod behandling af dine persondata -Du har ret til at kontakte Datatilsynet, hvis du mener, dine persondata behandles forkert.
  • At eksportere dine persondata - Du har ret til at få dine persondata udleveret eller overført til en anden dataansvarlig (hvis muligt).

Hvis du ønsker at gøre brug af noget af ovenstående, kan du kontakte os på kontakt@webshoppen.org.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: 

Dataansvarlig

Webshoppen ApS
CVR-nr. 36421126
Stendalvej 8
8620 Kjellerup

+45 70 25 22 28
kontakt@webshoppen.org.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid få dem rettet ved at kontakte os.

Få fjernet dine data

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også kontakte os via ovennævnte e-mailadresse.

Automatisk sletning af data

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Ret til at klage

Hvis du ønsker at klage over Webshoppen Aps’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til

Datatilsynet
Borgergade 28,5.
1300 København

Tlf 33 19 32 00

dt@datatilsynet.dk

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering vi foretager med brugerdata.

Profilering og automatiserede beslutninger foretaget af Webshoppen bruges til markedsføring, produktforbedring samt statistik og analyse. Vi bruger det ikke til juridiske beslutninger eller til beslutninger der i særlig grad, vil påvirke en potentiel, nuværende eller tidligere kunde.

Hvordan profilerer vi?

Data på kunden deles med Facebook, Google Analytics, Shopify, MailChimp … og bruges bl.a. til at lave retargeting annoncering - annoncering til potentielle, nuværende og tidligere kunder. Kunder segmenteres efter alder, køn, placering i landet, enhed, styresystem mv. - med henblik på at kunne levere den bedste mulige oplevelse af både vores webshop, samt vores reklamer og anden annoncering.

Hvordan udbygges profilerne?

Profiler på brugere beriges automatisk med det data som de forskellige databehandlere har om brugeren i forvejen. En besøgende hos webshoppen, der lægges i et audience på Facebook knyttes automatisk til deres brugerhistorik, samt interesser og lign. (Som vi dog ikke har adgang til, men kan tilgå indirekte med markedsføring igennem fx. Facebook).

Eksempler på automatiserede beslutninger og generel profilering som vi foretager:

  • Den genmarkedsføres til kunder på baggrund af om de har købt, ikke har købt  - begge dele indenfor et givent interval
  • Der sendes en email hvis en kunde efterlader en indkøbskurv hvor købet ikke er gennemført. Kræver at kunden har indtastet deres oplysninger og godkendt afsendelse af email.
  • Markedsføring justeres automatisk alt efter alder og køn, samt hvilken enhed og dag kunden er på markedsføringsplatformen. Det bruges til at justere på budgettet og pris anvendt til markedsføring. Der ydes IKKE rabatter, tilbud eller lignende som giver en fordel fordi kunden tilhører et særligt køn, har en særlig religiøs overbevisning el. Lign.
  • Der sendes automatisk en serie af nyhedsbreve, når en kunde tilmelder sig. Disse tilpasses yderligere på baggrund af køb og handlinger - fx. efterlade kurv, eller kig på en vare
  • Kvittering sendes automatisk til en kunde pr. email ved køb, samt ved forsendelse af en vare
  • Anonym profilering af besøgende vha. Google Analytics, enkeltpersoner kan ikke identificeres i denne
  • Alle besøgende (med cookies slået til) registeres i målgrupper, i både Facebook, BingAds og Google AdWords med henblik på gen-markedsføring via annoncer
  • Vi opretter automatisk fakturaer, pakkelabels mv. ved et køb

Vi segmenterer eller laver aldrig noget automatisk på baggrund af seksualitet, religion eller politiske præferencer eller kreditværdighed.

§ 5. Cookies

En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.Det er kun det website der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. Cookie kan ikke indeholde vira eller lignende der kan at gøre skade på din computer. Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com

På festorama.dk anvendes cookies, til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, og personliggøre markedsføringen, samt statistik- og trafikanalyse således din oplevelse som kunde kan blive forbedret. En teknisk funktionalitet der kan huske dine indstillinger.

Cookies kan slettes/blokeres her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sidst opdateret 23. maj 2018