Bestil inden klokken 15 og få din ordre sendt samme dag!

Om os

Abefests teamPå Abefest.net kan du finde alt til din børnefest, og lige præcis i det tema du ønsker. Faktisk har vi gjort, det så nemt, at du kun skal bestille og betale for det antal du ønsker- kort sagt, så betaler du pr. kuvert!

Vi er her for dig, og er der noget du mangler eller synes, vi skal have i shoppen, så ringer du til os! Din fest er det vigtigste og vi vil gøre alt, for at give dig udstyr, som du synes er i særklasse!

Sådan kom Abefest til

Hvordan abefest.net blev født er faktisk lidt en sød historie. Henrik, Mette og Lisa Marie, som til hverdag driver Abefest, sad til ideudviklingsmøde, hvor de skulle beslutte de næste tiltag i Webshoppen ApS. Henrik ville udvikle en ny webshop med guldroser, hvorimod Mette og Lisa Marie ville sælge festudstyr til børn og opbygge en webshop hertil. Enighed nåede de aldrig til, så de besluttede sig for, at påbegynde hver deres projekter, dog med hinanden som sparringspartnere!

De gav hinanden håndslag på, at den webshop, der fik det første salg vandt sejren over den bedste ide! Indenfor 48 timer havde Henrik samt Mette og Lisa Marie udviklet 2 nye webshops. Abefest.net blev en af dem, og det første salg kørte gennem butikken d. 28 Juni 2017. Uden at tvære for meget i det (overfor Henrik), så VANDT Abefest eller rettere Mette og Lisa Marie vandt for den bedste ide! Abefest er altså en webshop, som sælger festudstyr til børn og barnlige abefester.

Vi bestræber os på, at sælge nogle sjove, fantastiske og super seje temaer, som du ikke lige kan finde i butikken rundt om hjørnet. Abefest rummer alt fra My little pony, Batman til arbejdsmaskiner. Der er udstyr til både drenge og piger i alle aldre.

Mette og Lisa Marie er barnlige festaber uden lige, så vi ønsker alle voksne og barnlige sjæle en abeskøn og sjov dag!