Bestil inden klokken 13 og få din ordre sendt samme dag!

Min Helium beholder er tom eller i stykker…

Når du betjener en af vores Helium produkter, så er det en god idé at følge instruktionerne i vores videoguides her eller på det enkelte produkt.

På toppen af vores lavtryksbeholdere (440 liter) sidder der en grøn ventil på toppen, som skal løsnes inden du kan få Helium ud. Når du er færdig med at fylde dine balloner med Helium, skal den samme ventil lukkes igen, for at undgå at Heliumen siver ud af beholderen. Har du ikke tømt din Helium lavtryksbeholder, kan den holde sig i 3-4 måneder, så længe ventilen er lukket igen.

Når du køber og modtager en af vores højtryksbeholdere, vil du modtage den med en gul ventil monteret på siden af beholderen. Denne ventil består af to dele: selve ventilen og et ekstra mundstykke. Det ekstra mundstykke er beregnet til, når du skal fylde Helium i latexballoner. Skal du fylde Helium i folieballoner, tages det yderste mundstykke af. På toppen af denne beholder sidder der en rød hætte. Denne hætte skrues af og den gule ventil skrues lige og godt på. Pas på ventilen ikke tager skade under monteringen. Tryk stille og forsigtigt ned på ventilen for at undgå ballonerne sprænger. Helium fra denne type beholder kommer ud med et meget højt tryk.

OBS! Har du ikke købt ballonerne hos Abefest.net, kan vi ikke stille garanti for at beholderen kan fylde det samme antal balloner, som vi har angivet den til. Vær opmærksom på, at latexballoner på 11" skal bruge dobbelt så meget Helium som en ballon på 9". Helium er et grundstof, så du skal derfor forhøre dig der, hvor du køber dine balloner om, hvor mange liter Helium de skal bruge.

OBS! Ikke alle folieballoner er beregnet til Helium og vil derfor ikke kunne svæve!

Har du fulgt videoinstruktionerne og der stadig er problemer med tanken, så kontakt vores kundeservice på kontakt@abefest.net eller telefon 42 63 05 00