Bestil inden klokken 13 og få din ordre sendt samme dag!

Handelsbetingelser

§ 1. Generelle oplysninger

abefest.net

Sønderbyen 7
9510 Arden
CVR: 36 95 57 75
E-mail: kontakt@abefest.net

Telefon: 42 63 05 00

 

§ 2. Priser

Hos Abefest.net tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

§ 3. Betaling

Abefest.net modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, og Mastercard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK og inklusive moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

§ 4. Levering

Alle ordrer modtaget inden klokken 14 på hverdage, hvor varen er på lager, vil blive sendt samme dag til GLS pakkeshop. Ordrer modtaget efter klokken 14 vil blive sendt næste hverdag. Du modtager et tracking nummer via e-mail og sms.

  Skal der skal ske ændringer på din ordre eller din forsendelse, skal dette ske inden kl. 14 på hverdage. Har du brug for lave ændringer til din ordre, bedes du sende en mail til kontakt@abefest.net.

  Når pakken er klar til afhentning, er det dit ansvar at få pakken afhentet inden tidsfristen. Afhentes pakken ikke inden tidsfristen, vil den blive sendt retur til os.

  Skal pakken gensendes, opkræves der et forsendelsesgebyr på 39 kroner, derefter vil pakken blive sendt til nærmeste udleveringssted med den relevante transportør. Det er dit ansvar at formidle de korrekte oplysninger på din ordre, for at få de korrekte oplysninger på din forsendelse.

  § 5. Garanti og reklamationsret

  Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, heraf 12 måneders garanti. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

  Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen. Abefest.net vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Reklamation skal ske på mail til kontakt@abefest.net. Fejl eller mangler skal kunne dokumenteres vha. billeder eller video.

   

  Ved garanti og reklamationer sendes pakken til:

  abefest.net

  Sønderbyen 7
  9510 Arden


  Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav eller sendt til pakkshop, pakker skal sendes til adressen.

   

  Refusion

  Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses via e-mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger, og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

  § 6. Fortrydelsesret og returnering

  Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

  Perioden regnes fra den dag, hvor du har modtager ordren eller den pågældende vare.

   Du skal selv betale fragten hvis du ønsker at returnere! Du kan købe en returlabel her.

   Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

   Meddelelsen skal gives via mail på kontakt@abefest.net. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

    

   Varer undtaget fortrydelsesretten

   Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

   • Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
   • Varer der forringes eller forældes hurtigt

   Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

   Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

   Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og til vi har modtaget den retur.

   Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav eller som ikke er sendt til vores adresse!

   Returneringer sendes til:

   abefest.net

   Sønderbyen 7
   9510 Arden

   Tilbagebetaling

   Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

   Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end en billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

   Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

   Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.