Bestil inden klokken 15 og få din ordre sendt samme dag!

10 årige Liva og 365 overnatninger i telt

10 årige Liva og 365 overnatninger i telt

Liva er 10 år gammel og bor sammen med sine forældre i Østjylland. For lidt over et år siden begyndte hun at sove i telt i haven.

Liva fortalte mig, at hun simpelthen sov bedre i teltet end inde i sin egen seng. Efter flere overnatninger i teltet, fandt hun ud af, at der fandtes et Snorky mærke, og det besluttede hun sig for at opnå.

Snorky mærke

Et Snorky mærke modtager du, hvis du sover 365 ud af 400 dage udendørs. Det kan for eksempel være i telt, som Liva netop gjorde. Den seje 10 årige pige slog teltet op i øverste højre hjørne i familiens have, og lukkede sine øjne 365 gange under næsten åben himmel i al slags vind og vejr! Hermed modtog hun sit Snorky mærke.

Livas telt-eventyr

Liva fortæller, at det gode ved at sove i telt er, at få frisk luft og lytte til de afslappende lyde omkring sig.

Ude i teltet havde hun sin bamse, iPad, hovedpude, liggeunderlag, skind, sovepose og lommelygte med samt en dyne, når der var ekstra koldt. Hun mener, at hendes teltoplevelse vil blive endnu bedre, hvis hun måtte tage hendes hunde og marsvin med derud.

Liva bød også vennerne velkommen i teltet, og havde en gang i mellem overnattende gæster. "Mine venner syntes at jeg er sej, og de måtte gerne komme med ud at sove i teltet", fortæller hun!

Jeg spurgte Liva, hvad hendes største oplevelse ved at sove i telt var, hvortil hun svarede:  "Engang hvor det tordnede virkelig meget, og jeg ikke lagde mærke til det - først den næste morgen, da jeg fik det at vide"!

Liva modtog sit Snorky mærke i April 2018, hvor hun på selve dagen blev fejret af familie og venner. Hendes mor Lotte, deltog i en af vores konkurrencer på Facebook, og vandt dermed Helium og balloner til festen!

Slut med telt?

Da hun modtog det flotte mærke, stoppede hun med, at sove i telt. Hun er derfor flyttet tilbage på værelset.

Liva har sat sig et nyt mål, som hedder ingen slik i 365 dage. Denne udfordring startede hun på d. 1 Januar 2018. Familien overvejer, at gå efter Mini Shelty mærket, så lillesøster også kan være med!

Anbefalet til dig